Luminita Anghel, videoclip de 15.000 de euro

11 Martie 2008

Luminita Anghel este artista care a adus Romaniei cel mai bun loc la Eurovision, locul 3 alaturi de trupa Sistem, in 2005. Luminita Anghel este artista care a reusit de-a lungul timpului sa se adapteze noilor cerinte de pe piata muzicala, care le-a oferit fanilor melodii interesante cu videoclipuri pe masura.


Cu siguranta va amintiti videoclipul piesei “Love will Come”! Un clip deosebit, pe care Luminita l-a primit cadou de la patronii Castel Film. Si pentru ca la momentul realizarii videoclipului ‘Love will come’, artista a beneficiat de profesionalismul celor de la Castel Film, anul acesta nu a mai stat pe ganduri. Noul videoclip, filmat pentru melodia “My Everything” a fost realizat cu aceeasi echipa de specialisti. Pentru ca in viata Dumnezeu ii ajuta pe cei buni, si de data aceasta Luminita a avut parte de noroc. Echipa Castel Film a pus la dispozitia artistei studiourile si toate decorurile de la ultimul film realizat in Romania de Steven Segal. Astfel ca la doar o saptamina dupa ce Segal a parasit studioul, locul sau a fost luat de romanca noastra.

Revenind la videoclip trebuie sa spunem ca povestea este construita in aceeasi tonalitate stilistica pe care artista a abordat-o prin “Love will Come”. Adica tot o poveste de dragoste intre o tanara si un pictor de data aceasta, fotografii multe in jur…
Filmarile pentru acest videoclip au durat numai putin de doua zile (in ultima zi, Luminita a inghetat de frig).
Vestimentatia artistei a fost asigurata de desingerul Stephan Pelger, regia a fost semnata de Adrian Conerth iar imaginea de Gabriel Kosuth, producator fiind chiar iubitul vedetei, Bogdan Fraedrich. Si, un amanunt deloc de neglijat, daca primul videoclip a fost cadou, acum artista a trebuit sa plateasca suma de 15.000 de euro. Bani buni, insa calitatea costa!


Videoclipul va fi difuzat pe toate posturile de televiziune, incepand cu luna martie, cand va veti putea convinge singuri ca nici de aceasta data Luminita nu isi va dezamagii fanii ... ba chiar mai mult, piesa si noul videoclip vor fi un real succes!

Management
Luminita Anghel
Str. Frumoasa, nr. 9
Sector 1, Bucuresti
Tel: 021/311.96.58
Fax: 021/311.96.59