Revelion Romexpo 2009

Cea mai cautata petrecere de Revelion din Bucuresti!

De la an la an, asteptarile publicului de la Romexpo au fost preintampinate prin ambientul placut, atmosfera festiva si prezenta celor mai de seama artisti din Romania si din intreaga lume.

in fiecare an, un interpret de seama din repertoriul international a incantat publicul de la Romexpo. Toto Cutugno, Gipsy Kings, Joe Cocker, Europe, Tom Jones, Alphavile, sunt doar cativa dintre marii artisti care au trecut intr-un nou an alaturi de publicul bcurestean la Romexpo.

Enrique Iglesias, a fost artistul mult asteptat care i-a intampinat pe bucuresteni, la Romexpo, in anul 2009. Prezenta lui Enrique Iglesias la acest eveniment, a insemnat si inceputul repozitionarii evenimentului, scopul acesteia fiind de a atrage cat mai mult atentia si participarea unui public tanar si adult, la acest eveniment.

O alta schimbare prin care se doreste ridicarea prestigiului acestui eveniment, devenit traditie in Bucuresti, a constat in constructia unor decoruri spectaculoase, atat a nivel scenic, cat si in sala de eveniment. De la an la an, evenimentul se bucura de noi imbunatatiri si inovatii la nivelul designului intregului eveniment, menite sa le ofere o noapte sepeciala pentru fiecare.

Cea mai buna muzica romaneasca, cei mai talentati acrobati, un moment de balet artistic si numeroase alte atractii i-au incantat pe bcurestenii care au decis sa intampine anul 2009 la Romexpo!