Trupe

TIBI SCOBIOLA BAND

 

Tibi Scobiola is a great romanian artist and composer, with 11 years experience in the whole world, being part of many shows like those on Brodway.
Returning to Romania, he formed his own band which became a brand in the Romanian music and showbiz
working with television Antena1 and Antena2 with his band.
He composed the song "Away" with David Deejay (Adi Colceru - the hit maker of Sexy Thing).
"Away" is different from all Romanian tracks. Thru the next single, TSB wants to establish in the club music to.

Booking: 0721-269170

SIMPLU

Numele SIMPLU vine de la Simplu - Idei - Munca - Putere - Lupta - Uniti, un adevarat motto pentru membrii trupei: Omu Negru, Smiley, Piticu, Francezu, C.R.B.L - 5 baieti plini de viata, inventivi, experti in break dance, cu o conditie fizica de invidiat.

VOLTAJ

Formatia VOLTAJ a fost înfiintata în anul 1982, s-a impus repede, si a avut, de la început, o personalitate puternica si bine definita.

HOLOGRAF

Pe vremea cand muzica reprezenta o evadare din realitatea cenusie, cinci studenti infiintau o formatie la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Mandinga

Mandinga este o propunere foarte sincera a unor tineri care isi doresc sa aduca (sau sa readuca) un strop de fericire in sufletele tuturor.

Morandi

Povestea infintarii trupei si ascensiunea ei in topuri cred ca o cunoaste fiecare fan, insa ceea ce multi nu cunosc este ce se intampla in spatele concertelor de succes, a sedintelor foto, si a numeroaselor interviuri.

Akcent

Akcent nu este un nume nou pe piata muzicala romaneasca. Povestea incepe in urma cu ceva timp, prin 2000 cu un duo format din Adrian si Ramona Barta.

VH2

VH2! Intrebarea se naste imediat pe buzele tuturor. De ce VH2? Raspunsul vine la fel de rapid. Pentru ca numele de VH1 era luat deja. Este o gluma, sigur ca da. O gluma care a devenit foarte serioasa intre timp.