Erik Bogmann – Fuβballkunstler

Intr-o zi l-am vazut pe Erik jongland cu 5 mingi de fotbal in atmosfera unui castel medieval, cu mingiile inaltandu-se pana la 2.6 metri sub tavanul cupolei; apoi l-am revazut in mijlocul Arenei Ajax din Amsterdam, in fata a 45.000 de oameni, la fel de uimiti ca si mine!

Flexibil, atat fizic cat si psihic, Erik si momentul mai mult decat genial pe care ni-l ofera, imbinand arta si carisma artistului cu perfectiunea executarii tehnice, va aduce un murmur de admiratie pe buzele oricarui microbist, oriunde in lume s-ar afla acesta... dupa care vei vedea oameni de toate varstele incercand sa ii imite performantele... in van.
 
Momentul este in aceeasi masura potrivit pentru evenimente de gala, festivaluri stradale, conferinte, work-shop-uri, team building-uri si oricare alte evenimente... printre participantii carora se vor regasi si iubitorii de fotbal, dar nu numai!
Pentru mai multe amanunte si o cotatie pentru eveniment, va invitam sa ne trimiteti o cerere, impreuna cu mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra la adresa de mail office@la-entertainment.ro