Firedancers PQ

Intre 2 si 10 dansatoare, vor prezenta publicului spectator un moment incendiar , ...., la propriu, pentru ca principala atractie a spectacolului este Focul .... un moment foarte riscant, cu efecte vizuale uluitoare ...
.... mare atentie la suprafetele lucioase (podelele lucioase) si butaforiile inconjuratoare, care pot fi usor infamabile; pentru a preveni eventualele incidente neplacute.

Costumele spectaculoase, sicronurile de dans realizate de artiste si miscarile gratioase sunt principalele elemente de originalitate ale spectacolului, transformandu-l pe acesta intr-o experienta memorabila.
Gradul de flexibilitate a spectacoluluieste influentat in mare masura de locul de desfasurare a acestuia: indoors sau eveniment in aer liber.
Torte aprinse, spirale de foc, suflatori , gheare de foc, si numeroase alte obiecte care nici nu-ti trec prin minte, vor contribui la construirea spectacolului.
Pentru mai multe amanunte si o cotatie pentru eveniment, va invitam sa ne trimiteti o cerere, impreuna cu mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra la adresa de mail office@la-entertainment.ro