Flux

L.A. ENTERTAINMENT INTL. va prezinta cel mai spectaculos show acrobatic din Europa: Flux.

O uimitoare coregrafie a culorilor, in care cele mai inovatoare tehnici de jonglaj si cele mai performante tehnologii fuzioneaza pentru a oferi cel mai uimitor si mai inovator spectacol black light. Acest show unic a facut inconjurul globului, castigand aprecierea si recunoasterea publicului pe toate scenele pe care a fost prezentat.

Modele fascinante de lumina sunt construite in aer in timpul spectacolului, cu ajutorul unor baghete fluorescente, pe care artistul le foloseste cu indemanare pentru a tradsa linii de culoare in intuneric.cuburi si cercuri de lumina isi schimba inedit culorile, intr-o perfecta sincronizare cu ritmurile muzicii. Baghetele magice sunt programate pentru a crea o larga varietate de forme si modele, sub indemanarea artistilor.

Show-ul poate fi prezentat cu succes pentru un eveniment corporate, festivaluri, lansari de produse, petreceri private, seri de gala si alte evenimente, in conditiile adaptarii luminii la atmosfera unui „night club”.

Este un moment unic in lume, care poarta amprenta Flux. Artistii transpun publicul spectator intr-un univers fantastic, intr-o lume uimitoare a culorilor.
 
Pentru mai multe amanunte si o cotatie pentru eveniment, va invitam sa ne trimiteti o cerere, impreuna cu mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra la adresa de mail office@la-entertainment.ro