Live on stage

Trei artisti, un designer video si o crainica de televiziune, au construit impreuna un spectacol noinovator, original: Tv Acrobatics.
Stage tv reprezinta un mix spectaculos, care armonizeaza intr-un mod inedit jongleriile, aptitudinile acrobatice, tehnologia, aptitudinile artistice si animatia video, pentru a crea, de aceasta data, un univers artificial, virtual.
Stage Tv – reprezinta un moment multimedial, un spectacol live, cu impact vizual, un program prin care o crainica de televiziune este transformata intr-o minge de jonglaj, iar televizorul inr-un partener de acrobatie. Actiunea de pe scena este dominata de artisti, iar imaginea din televizor dicteaza evolutia spectacolului.
Pentru prima data publicul nu va mai fi nevoit sa aleaga intre optiunea de a merge la teatru sau de a urmari un program tv ... prin Stage Tv, te poti bucura de amandoua in acelasi timp.
Pentru mai multe amanunte si o cotatie pentru eveniment, va invitam sa ne trimiteti o cerere, impreuna cu mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra la adresa de mail office@la-entertainment.ro