HelioSphere

Pentru serile de gala, organizate in sali spatioase, inalte, sau evenimente organizate in aer liber – concerte, festivaluri etc., Paraballon artistic reprezinta o atractie uluitoare pentru nvitatii dumneavastra.
Dupa cum se poate deduce si din nume Paraballon artistic, obiectul acestui moment uimitor, consta intr-o sfera plutitoare, umpluta cu heliu, care va plana deasupra invitatilor dumneavoastra. Insa principalul obiect de atractie, nu reprezinta sfera in sine, ci motivul pentru care aceasta sfera este atat de speciala: o tanara artista, costumata intr-un personaj fantastic, in functie de tema, evenimentului va oferi un moment acrobatic, fiind suspendata de sfera umpluta cu heliu. Artista va plana deasupra publicului, interactionand cu oamenii, atingandu-i si atragandu-le atentia spre sfera plutitoare.
Momentul acrobatic poate fi completat prin muzica, lumina si proiectii video realizate pe heliosfera: imagini, gobo-uri, clipuri publicitare sau videoclipuri artistice.
 
Pentru mai multe amanunte si o cotatie pentru eveniment, va invitam sa ne trimiteti o cerere, impreuna cu mai multe detalii despre evenimentul dumneavoastra la adresa de mail office@la-entertainment.ro