Momente Artistice

Amazonia

Daca ai crezut ca le-ai vazut pe toate ... iti oferim un moment care sa te puna pe ganduri. Amazonia reprezinta un spectacol artistic care depaseste granitele imaginaruliui.

AirSphere

AirSphere reprezinta un moment acrobatic, oferit de o tanara artista din Rusia, cu ajutorul a doua semisfere din sticla, cuplate pentru a forma o sfera compacta, suspendata in aer.

HelioSphere

Dupa cum se poate deduce si din nume Paraballon artistic, obiectul acestui moment uimitor, consta intr-o sfera plutitoare, umpluta cu heliu, care va plana deasupra invitatilor dumneavoastra.

Bubbles

Unul sau doua globuri de sticla, la scara umana vor aparea pe scena, pe ritmul unei melodii menita sa te transpuna intr-o lume feerica, de basm. In glob, o fragila balerina se misca gratios pe ritmurile melodiei, atragandu-te in profunzimea universului de poveste.
 

FullyDelight

O aventura in lumea imaginarului, a culorilor si a miscarilor fluide: „When the light takes you on its jurney, when you feel your feet leave the earth, then you have entered the world of Fullydelight”!

BlackBird

Un duet puternic, ritmic, pasional, elegant. Un spectacol artistic are ne conduce in universul unei povesti, in universul „the black swan”.

Magic Moves

De ce este atat de magic acest moment? Pentru ca cele doua personaje nu merg ... se pare ca plutesc, se pare ca aluneca pe suprafata salii, fara sa miste ... secretul lor este ... magic

Little Asian Tree

Reprezinta un show avand la baza conceptul de magic movers. Momentul reprezinta un dans gratios, oferit de cea mai talentata balerina din Europa.

Special Costumes

Pentru targuri, expozitii, evenimente care vor sa comunice exuberanta, vitalitate si exotic, puteti alege din oferta noastra, animatoare imbracate in costume speciale, care vor da viata si culoare petrecerii.

Golden piramid

Un moment de echilibristica, oferit de doi campioni Europeni. Putere, eleganta, concentrare ... echilibru. Cei doi parteneri devin un singur personaj. Se completeaza, se ajuta reciproc, iar impreuna definesc perfectiunea.

Live on stage

Stage tv reprezinta un mix spectaculos, care armonizeaza intr-un mod inedit jongleriile, aptitudinile acrobatice, tehnologia, aptitudinile artistice si animatia video, pentru a crea, de aceasta data, un univers artificial, virtual.

Live Stage&Coloro

Coloro reprezinta un joc cromatic, un spectacol bazat pe jocuri de lumina.
Lumina si culoarea devin banale jucarii, pentru cei trei artisti care le domina, pentru a le supune cerintelor lor. Culorile se transforma la comanda.

Flux

O uimitoare coregrafie a culorilor, in care cele mai inovatoare tehnici de jonglaj si cele mai performante tehnologii fuzioneaza pentru a oferi cel mai uimitor si mai inovator spectacol black light.

More then flux

Pixel-Poi reprezinta o aplicatie personalizata a mixului tehnologic Flux. Tehnologia pe baza careia s-a realizat Pixel-Poi reprezinta o inovatie cu totul originala si patentata de catre artisti.

Firedancers PQ

Intre 2 si 10 dansatoare, vor prezenta publicului spectator un moment incendiar , ...., la propriu, pentru ca principala atractie a spectacolului este Focul .... un moment foarte riscant, cu efecte vizuale uluitoare ...

Erik Bogmann – Fuβballkunstler

Intr-o zi l-am vazut pe Erik jongland cu 5 mingi de fotbal in atmosfera unui castel medieval, cu mingiile inaltandu-se pana la 2.6 metri sub tavanul cupolei; apoi l-am revazut in mijlocul Arenei Ajax din Amsterdam, in fata a 45.000 de oameni, la fel de uimiti ca si mine!