ALEX

Alex s-a nascut pe data de 13 mai 1984. O zi norocoasa pentru parintii sai. Se considera un taur veritabil, pasional, gelos, usor incapatant, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atingi scopurile.

Dragostea pentru muzica i-a fost insuflata de parinti, in special de tatal sau, care este muzician. Parintii sunt un punct de echilibru in viata lui, iar obiectivitatea acestora reprezinta principalul punct de sprijin pentru interpret.

Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o de mic. Primele aparitii muzicale le va avea la varsta de 9 ani iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Alex se considera un mare norocos pentru ca visul lui a devenit realitate, si poate in momentul de fata sa vorbeasca despre propria cariera muzicala.

Un punct de sprijin in viata lui Alex sunt si prietenii sai, care il sustin neconditionat si il incurajeaza sa mearga mai departe. Unul dintre cei mai buni prieteni este Smiley, producator alaturi de Marius Moga al albumului de debut semnat Alex - `YAMASHA`.

Alex isi demonstreaza polivalenta si dragostea pentru mai multe genuri muzicale prin numeroasele colaborari pe care le-a avut pana acum cu: Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A, Sisu& Puya, Mandinga, Anna Lesko, etc.

Albumul sau de debut `YAMASHA` se vrea si o declaratie din partea lui Alex : `Piesele acestea ma descopera in fata publicului… Asta sunt eu… Am incercat sa pun pe note ganduri, sentimente, trairi…YAMASHA ma reprezinta`. Pentru YAMASHA Alex a colaborat cu Smiley, Marius Moga, Connect- R, Mattteo, Don Baxter, Byga de la CIA, adica cu o mare parte din prietenii sai. Rezultatul este un album de 10 piese, o combinatie de R&B, hip hop si pop.

Pentru primul single de pe album, piesa YAMASHA compusa de Marius Moga si Smiley, textul fiind semnat chiar de Alex, s-a filmat un videoclip in vara 2006, regia apartinandu-i unui alt bun prieten, Iulian Moga.