Interpreti

LUMINITA ANGHEL

Pasiunea pentru muzica s-a nascut pentru Luminita Anghel inca de la o varsta frageda a copilariei, fiind alimentata de dorinta de a-si cultiva si imbunatati continuu darul cu care a fost inzestrata.

ANDRA

ANDRA vine din Campia Turzii, din inima Ardealului. A inceput sa cante de la o varsta frageda, dar primul spectacol l-a sustinut pe scena Casei de Cultura din Campia Turzii.

Andreea Banica

Andreea Banica a castigat titlul la categoria Best Romanian Act, la cea de-a 14-a editie a MTV Europe Music Awards.

Mihai Trastariu

A inceput sa cante la pian de la 7 ani, sub indrumarea parintilor. Mai exact, odata cu intrarea la scoala, cand acestia i-au cumparat un pian alb. A studiat 10 ani pianul cu profesor particular.

ALEX

Alex s-a nascut pe data de 13 mai 1984. O zi norocoasa pentru parintii sai. Se considera un taur veritabil, pasional, gelos, usor incapatant, plin de ambitie si perseverenta, care stie ca prin munca poti sa iti atingi scopurile.

Marcel Pavel

Marcel Pavel este cunoscut publicului datorita interpretarilor in maniera proprie a unor piese straine celebre, dar si duetului pe care l-a facut cu Sanda Ladosi. Primul sau hit a fost "Frumoasa mea", care l-a facut celebru la Mamaia.

PEPE

In copilarie, cea mai mare dorinta a lui Pepe a fost sa devina cunoscut si sa cante muzica latino. Povestea lui a inceput cu "Latin Expres", atunci ceilalti doi membri ai trupei, Alex si Mitica a inceput cu cautarea unui vocal pentru trupa si l-au gasit pe Pepe.